blank My CNCSeries
Username:
Password:
blank
(Register)
Content Overview Files Database Tiberium Wars Section Red Alert 3 Section Zero Hour Section Generals Section Yuris Revenge Section Red Alert 2 Section Renegade Section About CNCSeries
» FAQ · History
» Staff · Contact Us

Header
blank
» Forum » Tiberium Wars Discussion » Adidas schoenen 2017


Previous Thread In Forum Previous Thread ¦ Next Thread Next thread in forum
gmjbnIconAdidas schoenen 201702:18 29.10.17 

 Reps: 16

#7713, 4 Posts


blank
[img]https://i1.wp.com/bae.hypebeast.com/files/2016/12/adidas-tubular-shadow-granite-utility-grey-3.jpg?quality=95&w=1024[/img]

Toen Adidas in de jaren tachtig de Tubular-trainer Adidas schoenen 2017 verkoop oprichtte, werd hij ontworpen als basketbaltrainer. Zeer voor zijn tijd een schoen, het maakte het nooit echt als een populaire Adidas-schoen voor de eeuwwisseling. Niettemin, Nic Galway, VP van ontwerpen voor Adidas zag enorm potentieel in de trainer bij het trawlen door de archieven. Met de nieuwe technologie die nu beschikbaar is, heeft hij gewerkt om de Tubular's te creŽren die we vandaag zien.

Ze werden genoemd 'Tubular' Adidas schoenen 2017 vanwege het buitenzoolontwerp, dat is gemodelleerd na het slangen van autobanden. Dit is om de schoen meer tractie en grip te geven, en om dit te doen was er niets beter dan een autoband om als inspiratie te gebruiken. De laatste aflevering van de Tubular-filosofie, deze maand treedt de Tubular Entrap uit in een nieuw materiaalmake-up, exclusief voor vrouwen van adidas Originals.

Door het agressieve ontwerp van Tubular Adidas schoenen 2017 nieuw te combineren met een minimalistische drie-strepen aanraking, creŽert het Tubular Entrap's bovenste gedeelte met contrast structurele overlays het perfecte doek voor een ontwerpafbeelding. Voor deze editie van de Tubular Entrap heeft Adidas Originals een eigentijdse aanpak door middel van een neopreenconstructie, gecomplimenteerd door een mesh innerlijke liner en geweven suede hielpaneel. Afgewerkt met futuristische ijspaars kleurblokkering, bovenop een contrasterende witte zool, sluit deze release de progressieve veelzijdigheid van Tubular perfect in.

De Adidas Originals Adidas Tubular Entrap 2017 nieuwe verkoop Tubular krijgt een revamp voor wat er al in de jaren '90 voor zijn tijd was. Het innovatieve en progressieve ontwerp is gecreŽerd met de voeten van de vrouw in gedachten. Dit model verleidt zich voor het originele ontwerpconcept en het opvallende split-patroon bovenbouw gebouwd in een mix van getextureerd gaas, nubuck en neopreen. De reflecterende tongband is een echte blikvanger! Het bovenste materiaal van Primeknit en de witte leren bedekte hielmuts zorgen voor een echte verklaring! Door het agressieve ontwerp van Tubular te mengen met de minimalistische drie-strepen, raakt de Tubular Entrap een zeer sterk bericht in ontwerp! De Tubular Entrap is de perfecte casual en alledaagse schoen. Scherp ziet er een sportieve of casual look tot perfectie af!
http://www.nieuwemodellen.com/
 


Post A ReplyAdd New Thread

Navigation:

CNCSeries.Com