blank My CNCSeries
Username:
Password:
blank
(Register)
Content Overview Files Database Tiberium Wars Section Red Alert 3 Section Zero Hour Section Generals Section Yuris Revenge Section Red Alert 2 Section Renegade Section About CNCSeries
» FAQ · History
» Staff · Contact Us

Header
blank
» Forum » Zero Hour Discussion » nike zoom blauw


Previous Thread In Forum Previous Thread ¦ Next Thread Next thread in forum
wregtfrgghfIconnike zoom blauw03:18 13.09.17 

 Reps: 16

#7586, 3 Posts


03:18 13.09.17 - Edited


Deze Streak heeft veel nike zoom heren geblazen rubber op de zool om kussen en tractie toe te voegen, iets dat je niet ziet in vergelijkbare schoenen zoals Nike Lunar Time of Saucony Kinvara. Ik ben een grote fan van dit! Het laat mijn voet oppervlakken zoals nat beton of het spoor dat een beetje glad is, vastleggen. De extra geblazen rubber maakt de schoen een beetje gevoeliger en duurzaam.

Het is een Nike appartement nike zoom zwart dat echt doet. Historisch, ik heb veel geluk gehad met de appartementen van Nike, omdat ze heel erg goed passen. De Streak LT2 is op geen enkele wijze een brede schoen, maar het is vrij breed, met een vrij elastische bovenkant naar de voorvoet om comfortabel te passen. Als u dezelfde problemen hebt met Nike schoenen dan is dit een test.

Ontworpen en ontwikkeld nike zoom grijs door de beste marathons ter wereld, is de Streak 3 een veelzijdige 5k marathon schoen. De Cushlon LT Midzool en Zoom Air in de hak bieden ruime ondersteuning en kussing. Ounces per ons, het bovenstuk vermindert het gewicht van de afdichtingsmiddel en zorgt voor een snelle drainage.

De box- en marathon nike zoom blauw topcombinatie stoorde mijn Tailor Bunionette niet meer, ik kon meer dan 8,1 km lopen en mijn voeten zouden geen pijn hebben. Zodra ik ontdekte dat ik niet te hard veters moest maken, was het moeilijk om de schoenen om mijn voeten te verplaatsen en ik voelde me goed, niet te strak maar niet rommelig.

http://www.schoenensale.org/
 


Post A ReplyAdd New Thread

Navigation:

CNCSeries.Com